Καρυδόπιτα
Καρυδόπιτα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Amadeus Cake | 1.000 g | |
Hλιέλαιο | 400 g | |
Νερό | 425 g | |
Καρύδια χονδροτριμμένα | 200-250 g | |
Κανέλα σκόνη | 1,5 κγ | |
Γαρύφαλλο σκόνη | 1 κγ | |
Ιμβερτοζάχαρο | 1 kg | Για το σιρόπι |
Νερό | 200 g | Για το σιρόπι |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια, στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε τα καρύδια στη ζύμη, φροντίζοντας να ανακατευθούν καλά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκι βουτυρωμένο και αλευρωμένο, γεμίζοντάς το μέχρι τη μέση του ύψους του.
Ψήστε στους 180°C για 45 λεπτά περίπου.
Ετοιμάστε το σιρόπι φέρνοντας το Ιμβερτοζάχαρο και το νερό σε σημείο βρασμού.
Χαράξτε την καρυδόπιτα και σιροπιάστε κατά βούληση.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tip
Το κρύο σιρόπι πρέπει να προστεθεί στις ψημένες ζεστές καρυδόπιτες ή αντιστρόφως.
Προϊόντα
Amadeus Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση.