Red Pepper, Raspberry Praline
Red Pepper, Raspberry Praline
Σοκολατάκια με πιπέρι και βατόμουρο… Εκρηκτικός συνδυασμός! - Arabesque
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Casa Cream UHT | 370 gr |
Σιρόπι γλυκόζης | 66 gr |
Arabesque Milk 34% | 270 gr |
Arabesque Dark 60% | 260 gr |
Βούτυρο | 110 gr |
Κόκκινο πιπέρι | 15 gr |
Fruit Filling Raspberry | 300 gr |
Εκτέλεση
Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.
Ζεστένετε την κρέμα πιπεριού στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ψεκάζετε τις φόρμες με βουτυροκακάο σε χρώμα της αρεσκείας σας.
Προσθέτετε την Arabesque Dark 60% στις φόρμες.
Μοιράζετε τo Fruit Filling Raspberry και μετά το ganache στα σχηματισμένα σοκολατάκια.
Περιχύνετε τα σοκολατάκια με Arabesque Dark 60%.
Προϊόντα
Arabesque Milk 34%
Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.
Arabesque Dark 60%
Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.
Arabesque Milk 34%
Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.