Ginger Truffles
Ginger Truffles
Τρουφάκια με ginger. - Arabesque
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Casa Cream UHT | 370 gr |
Σιρόπι γλυκόζης | 66 gr |
Arabesque Milk 34% | 270 gr |
Arabesque Dark 60% | 260 gr |
Βούτυρο | 110 gr |
Ginger (φλοίδες) | 50 gr |
Ginger (κομματάκια) | 35 gr |
Εκτέλεση
Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος και τις φλοίδες ginger στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.
Ζεστένετε την κρέμα ginger στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.
Τα χτυπάτε όλα μαζί στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Γεμίζετε τα τρουφάκια με τα κομματάκια ginger.
Προϊόντα
Arabesque Milk 34%
Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.
Arabesque Dark 60%
Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.
Arabesque Milk 34%
Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.