Cumin Curry Praline
Cumin Curry Praline
Αρωματικά σοκολατάκια με κύμινο και κάρυ! - Arabesque
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Casa Cream UH | 370 gr |
Σιρόπι γλυκόζης | 66 gr |
Arabesque Milk 34% | 270 gr |
Arabesque Dark 60% | 260 gr |
Βούτυρο | 110 gr |
Κύμινο | 12 gr |
Maro I (αμυγδαλόπαστα) | 500 gr |
Κάρυ σε σκόνη | 10 gr |
Νερό | 110 gr |
Εκτέλεση
Για τη γέμιση: Βράζετε το κάρυ και το νερό και το ανακατεύετε με το Marο Ι.
Για το ganache: Ζεστένετε την Casa Cream UHT και το κύμινο στους 40°C και στη συνέχεια αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
Ζεστένετε την Arabesque Milk 34% και την Arabesque Dark 60% στους 45°C.
Ζεστένετε την κρέμα κάρυ στους 50°C, σουρώνετε και στη συνέχεια προσθέτετε το σιρόπι γλυκόζης.
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ψεκάζετε τις φόρμες με βουτυροκακάο σε χρώμα της αρεσκείας σας.
Προσθέτετε την Arabesque Dark 60% στις φόρμες.
Μοιράζετε τη γέμιση και το ganache στα σχηματισμένα σοκολατάκια.
Περιχύνετε τα σοκολατάκια με Arabesque Dark 60%.
Προϊόντα
Arabesque Milk 34%
Milk chocolate couverture with a smooth texture and a well-balanched flavor.
Arabesque Dark 60%
Μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα για όλες τις χρήσεις.
Arabesque Milk 34%
Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος για όλες τις χρήσεις.