Ganache Water-Based Fillings
Ganache Water-Based Fillings
Κατάλληλη για πάστα, τούρτα, macaron & γέμιση για σοκολατάκια.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα | 150 gr | Ganache Salty Caramel |
Fine Cream Salty Caramel | 225 gr | Ganache Salty Caramel |
Arabesque Milk | 150 gr | Ganache Salty Caramel |
Γάλα | 150 gr | Ganache Chocolate Hazelnut |
Fine Cream Chocolate Hazelnut | 225 gr | Ganache Chocolate Hazelnut |
Arabesque Dark | 90 gr | Ganache Chocolate Hazelnut |
Γάλα | 150 gr | Ganache Vaniglia |
Fine Cream Fresh Dairy | 225 gr | Ganache Vaniglia |
Vaniglia Bourbon (πάστα) | 2 gr | Ganache Vaniglia |
Arabesque White | 230 gr | Ganache Vaniglia |
Εκτέλεση
Βράστε το γάλα, ρίξτε το πάνω στη σοκολάτα και αφήστε για 2 λεπτά. Προσθέστε τη Fine Cream, και μπιμάρετε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Κλείστε με μεμβράνη εφαρμοστά στην επιφάνεια και αφήστε στην συντήρηση δουλεύοντας την γκανάζ την επόμενη μέρα.
Προϊόντα
Macaron Mix
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή αυθεντικών γαλλικών macaron, με εξαιρετική γεύση και υπέροχη υφή.