Cherry Marzipan Praline
Cherry Marzipan Praline
Σοκολατάκια με αμυγδαλόπαστα και κόκκινο κεράσι. - Arabesque
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Maro I (αμυγδαλόπαστα) | 720 gr |
Νερό | 120 gr |
Ζάχαρη | 120 gr |
Amarena (σιρόπι) | 220 gr |
Fruit Filling Red Cherry | 320 gr |
Arabesque White 30% | 375 gr |
Εκτέλεση
Βράζετε το νερό και τη ζάχαρη και αφαιρείτε από την φωτιά.
Προσθέτετε το σιρόπι αμαρένας, και τον πουρέ από το Fruit Filling Red Cherry.
Προσθέτετε το παραπάνω μίγμα σιγά σιγά στο Maro I και αναμιγνύετε με το φτερό ώσπου να διαλυθούν οι σβώλοι.
Περιχύνετε με λιωμένη σοκολάτα Arabesque White 30%.
Προϊόντα
Arabesque White 30%
Λευκή σοκολάτα κουβερτούρα.