Τρουφάκια μπισκότο
Τρουφάκια μπισκότο
Τρουφάκια με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Chocolatier Choco Rice | 1.000 g |
Scaldis Extra Dark | 400 g |
Τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ | 300 g |
Εκτέλεση
Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco rice και αναμείξτε καλά.
Ξεκουράστε το μίγμα για 1 ώρα στο ψυγείο
Πλάστε μικρά μπαλάκια.
Τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Περάστε ελαφρώς τα σοκολατάκια από λιωμένη Scaldis Extra Dark και ρολάρετε τα σε τριμμένο μπισκότο πτι-μπερ.