Τούρτα choco rice
Τούρτα choco rice
Τούρτα με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Chocolatier Choco Rice | 500 g | υλικά βάσης |
Ηλιέλαιο | 50 g | υλικά βάσης |
Minuta Ivoire | 500 g | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT | 700 g | υλικά κρέμας |
Πλήρες γάλα | 800 g | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 g | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Για τη βάση, ομογενοποιήστε καλά όλα τα υλικά.
Για την κρέμα, προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος Casa cream UHT 35% (ρευστή) και συνεχίστε την ανάμιξη για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Μοντάρισμα
Στρώστε τη βάση σε τσέρκι της επιλογής σας σε πάχος 5 mm.
Τοποθετήστε μια στρώση κρέμας γεμίζοντας το τσέρκι λίγο κάτω από τη μέση.
Τοποθετήστε για λίγο στο ψυγείο ώστε να παγώσει η κρέμα.
Τοποθετήστε μια στρώση Chocolatier Choco Rice.
Τοποθετήστε μια στρώση κρέμας αφήνοντας 1-2 mm από την κορυφή του σκεύους σας.
Ολοκληρώστε την τούρτα με μια στρώση Chocolatier Choco Rice.
Παγώστε στο ψυγείο και διακοσμήστε κατά βούληση.