Τάρτα σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας με τραγανό ρύζι σε σάλτσα σοκολάτας και λεμόνι.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Tart noir | 1.000 g | υλικά βάσης |
Βούτυρο 99% | 400 g | υλικά βάσης |
Αυγά | 50 g | υλικά βάσης |
Chocolatier Choco Rice | 150 g | υλικά γέμισης |
Fruitful lemon | 300 g | υλικά γέμισης |
Εκτέλεση
Για την τάρτα, προσθέστε στον κάδο του μίξερ το Tart Noir, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το «φτερό» για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Ανοίξτε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας σε πάχος 2 mm.
Ψήστε στους 175-180°C για 25-30 λεπτά (αναλόγως με το φούρνο).
Μοντάρισμα:
Τοποθετήστε περιμετρικά της τάρτας με σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ το Fruitful Lemon («σε μορφή σαλιγκαριού»).
Τοποθετήστε την τάρτα στο ψυγείο.
Επικαλύψτε με Chocolatier Choco Rice.
Διακοσμήστε με Fruitful Lemon κατά βούληση.