Συνταγές Συνταγές

Μωσαϊκό

Γλυκό μωσαϊκό με τραγανό ρυζί σε σάλτσα σοκολάτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Chocolatier Choco Rice 1.000 g
Scaldis Extra Dark 400 g
Μπισκότα πτι-μπερ 300 g

Εκτέλεση

Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco Rice και στο τέλος τα μπισκότα θρυμματισμένα και αναμίξτε καλά.

Ρίξτε το μείγμα σε μακρόστενες φόρμες και τοποθετήστε τες στο ψυγείο για 2 ώρες.

Αφαιρέστε από τη φόρμα και επικαλύψτε με Dip Choco

Μωσαϊκό