Μωσαϊκό
Μωσαϊκό
Γλυκό μωσαϊκό με τραγανό ρυζί σε σάλτσα σοκολάτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Chocolatier Choco Rice | 1.000 g |
Scaldis Extra Dark | 400 g |
Μπισκότα πτι-μπερ | 300 g |
Εκτέλεση
Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco Rice και στο τέλος τα μπισκότα θρυμματισμένα και αναμίξτε καλά.
Ρίξτε το μείγμα σε μακρόστενες φόρμες και τοποθετήστε τες στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αφαιρέστε από τη φόρμα και επικαλύψτε με Dip Choco.