Τάρτα με κολοκύθι και τυριά
Τάρτα με κολοκύθι και τυριά
Εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη ζύμη για αλμυρές τάρτες.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Kourou Lux | 1.000 g | |
Μαργαρίνη Princess ή βούτυρο 82% | 400 g | |
Νερό | 225 g | |
Για την γέμιση: | ||
Casa Cream UHT κρέμα γάλακτος | 250 g | Μίγμα Α |
Αυγά | 125 g | Μίγμα Α |
Κολοκύθι (ψιλοκομμένο) | 150 g | Μίγμα B |
Ανθότυρο | 50 g | Μίγμα B |
Φέτα | 50 g | Μίγμα B |
Πιπέρι | κατά βούληση | Μίγμα B |
Άνηθος (ψιλοκομμένο) | 3 g | Μίγμα B |
Εκτέλεση
Εκτέλεση για τη βάση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά στην αργή ταχύτητα του ταχυζυμωτηρίου για 4 λεπτά ή στην αργή ταχύτητα μίξερ ζαχαροπλαστικής με το «φτερό» για 2-3 λεπτά.
Εκτέλεση για τη γέμιση
A. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος Casa Cream UHT μαζί με τα αυγά στην αργή ταχύτητα σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το «σύρμα» για 1 λεπτό μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός.
B. Ανακατέψτε ξεχωριστά τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης σε ένα μπωλ.
Σύνθεση τάρτας
Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας διαμέτρου 22 εκατοστών σε πάχος 2-3 χιλιοστών.
Γεμίστε την τάρτα με 210 γραμμάρια από τα υλικά της γέμισης (β).
Περιχύστε με 130 γραμμάρια από τον χυλό της κρέμας γάλακτος με τα αυγά (α).
Φουρνίστε στους 200°C για 40-45 λεπτά.
Διακοσμήστε με σχοινόπρασο.