Συνταγές Συνταγές

Bechamel Κασέρι

Κρέμα μπεσαμέλ με γεύση κασέρι χωρίς βράσιμο.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Bechamel Κασέρι 1.000 g
Νερό 2.800 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε πρώτα το νερό στον κάδο του μίξερ και στη συνέχεια προσθέστε σιγά σιγά την Bechamel Kaseri, ενώ χτυπάτε με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, έτσι ώστε να παρασκευαστεί η κρέμα χωρίς να σχηματιστούν σβώλοι. Συνολικά, χτυπήστε την κρέμα για 3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα με το «σύρμα».

Στο τέλος του χτυπήματος, η κρέμα μπεσαμέλ είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση, τόσο σαν γέμιση σε προϊόντα τα οποία στη συνέχεια πρόκειται να ψηθούν, όσο και σε προϊόντα που θα καταναλωθούν άψητα σε σύντομο χρόνο.

Προκειμένου να παρασκευάσετε παραλλαγές στην όψη και στη γεύση μπορείτε στο τέλος της ανάμιξης να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας.

Πληροφορίες Προϊόντος

Η κρέμα μπεσαμέλ είναι δυνατόν να φτιαχτεί ακόμη και «στο χέρι» αρκεί να χτυπηθούν καλά τα υλικά με το «σύρμα».

Bechamel Κασέρι