Παγωτό Παγωτό

Τούρτα Speculoos Cookie

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Biscotto di Meliga 200 gr υλικά βάσης
Variegone Speculoos Cookie 200 gr υλικά βάσης
Panna C/F 1000 100 gr υλικά παγωτού
Γάλα (3,5%) 1.000 gr υλικά παγωτού
Ζάχαρη 210 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT (35%) 160 gr υλικά παγωτού
Speculoos Cookie (πάστα) 80 gr υλικά παγωτού
Variegone Speculoos Cookie 70 gr υλικά παγωτού

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα υλικά για τη βάση και σερβίρετε σε τσέρκι (20-22cm).

Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα και το Variegone Speculoos Cookie και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.

Για τη σύνθεση:  Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Speculoos Cookie.

Τούρτα  Speculoos Cookie

Προϊόντα

Speculoos Cookie

Ice cream paste with speculoos cookie flavour.

Speculoos Cookie

Πάστα παγωτού με γεύση μπισκότο speculoos.