Τούρτα Speculoos Cookie
Τούρτα Speculoos Cookie
Υπέροχη, δροσερή γεύση! - Speculoos Cookie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Biscotto di Meliga | 200 gr | υλικά βάσης |
Variegone Speculoos Cookie | 200 gr | υλικά βάσης |
Panna C/F 1000 | 100 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (3,5%) | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Ζάχαρη | 210 gr | υλικά παγωτού |
Casa Cream UHT (35%) | 160 gr | υλικά παγωτού |
Speculoos Cookie (πάστα) | 80 gr | υλικά παγωτού |
Variegone Speculoos Cookie | 70 gr | υλικά παγωτού |
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα υλικά για τη βάση και σερβίρετε σε τσέρκι (20-22cm).
Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα και το Variegone Speculoos Cookie και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.
Για τη σύνθεση: Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Speculoos Cookie.
Προϊόντα
Speculoos Cookie
Ice cream paste with speculoos cookie flavour.
Speculoos Cookie
Πάστα παγωτού με γεύση μπισκότο speculoos.