Speculoos
Speculoos
Speculoos Cookie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Genoise Chocolat | 2.250 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 400-500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Speculoos Cookie (πάστα) | 180 gr | υλικά κρέμας |
Variegone Speculoos Cookie | 120 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και μετά για 5-10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 175-180°C για 45 λεπτά περίπου και αφήστε το να κρυώσει.
Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.
Aφού κρυώσει το παντεσπάνι κόψτε με κουπάτ και βάλτε την κρέμα μέχρι τη μέση του τσερκιού.
Βάλτε άλλο ένα παντεσπάνι μικρότερης διαμέτρου και συμπληρώστε με κρέμα.
Βάλτε το να παγώσει και επικαλύψτε με το Variegone Speculoos.
Διακοσμήστε κατά βούληση.
Προϊόντα
Speculoos Cookie
Ice cream paste with speculoos cookie flavour.
Speculoos Cookie
Πάστα παγωτού με γεύση μπισκότο speculoos.