Ice Burger
Ice Burger
Το νέο trend του καλοκαιριού! - Mio Panettone
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mio Panettone | 1.350 gr | υλικά ψωμιού |
Συμπυκνωμένο βούτυρο αγελάδας 99,9% (λιωμένο) | 200 gr | υλικά ψωμιού |
Αυγά (Θερμοκρασία δωματίου) | 100 gr | υλικά ψωμιού |
Μαγιά | 130 gr | υλικά ψωμιού |
Ρούμι | 60 gr | υλικά ψωμιού |
Νερό (χλιαρό) | 400 gr | υλικά ψωμιού |
Panna C/F 1000 | 100 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (3,5%) | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Ζάχαρη | 210 gr | υλικά παγωτού |
Casa Cream UHT (35%) | 160 gr | υλικά παγωτού |
Ιμβερτοζάχαρο | 20 gr | υλικά παγωτού |
Pistacchio Egina (πάστα) | 120 gr | υλικά παγωτού |
Variegone Pistacchio Qroccante | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά για το ψωμί μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκούραστε τη ζύμη σκεπασμένη για 10 λεπτά στον πάγκο εργασίας και κόψτε τη ζύμη σε 20 gr, 60 gr, 120 gr ή στο μέγεθος που επιθυμείτε.
Στρογγυλέψτε τα τεμάχια και τοποθετήστε τα πάνω σε λαμαρίνα και στη συνέχεια στη στόφα (35°C - 70% υγρασία) για 50‐60 λεπτά.
Γυαλίστε προαιρετικά με Ovex Powder ή αυγό και φουρνίστε χωρίς ατμό στους 180°C 15‐17 λεπτά ή ανάλογα με το μέγεθος τούς.
Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα Pistacchio Egina και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.
Ανοίξτε στη μέση το ψωμάκι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού παγωτού γεμίστε με μία μπάλα παγωτό.
Διακοσμήστε με Variegone Pistacchio Qroccante.
Προϊόντα
Pistacchio Vero
Ice cream paste with Aegina type peanut flavour.
Pistacchio Vero
Πάστα παγωτού με γεύση φυστίκι τύπου Αιγίνης.
Mio Panettone
Καινοτομικό μίγμα για την παρασκευή αυθεντικού ιταλικού panettone σε τρεις ώρες.