Τούρτα Pistacchio Egina
Τούρτα Pistacchio Egina
Έντονο χρώμα, απίθανη γεύση! - Pistacchio Egina
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 250 gr | υλικά βάσης |
Μαργαρίνη Princess | 38 gr | υλικά βάσης |
Νερό | 38 gr | υλικά βάσης |
Αυγά | 60 gr | υλικά βάσης |
Panna C/F 1000 | 100 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (3,5%) | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Ζάχαρη | 210 gr | υλικά παγωτού |
Casa Cream UHT (35%) | 160 gr | υλικά παγωτού |
Ιμβερτοζάχαρο | 20 gr | υλικά παγωτού |
Pistacchio Egina (πάστα) | 120 gr | υλικά παγωτού |
Variegone Pistacchio Qroccante | υλικά επικάλυψης |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βάση μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι (20-22cm), λαδωμένα με Carlex, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 0,5 εκατοστό.
Φουρνίστε στους 180°C για 8-10 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον τύπο του φούρνου) φροντίζοντας να διατηρήσει το προϊόν στο τέλος του ψησίματος τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερα έντονη υγρασία του.
Αφήστε να κρυώσει.
Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα Pistacchio Egina και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.
Για τη σύνθεση: Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Pistacchio Qroccante.
Προϊόντα
Pistacchio Vero
Ice cream paste with Aegina type peanut flavour.
Pistacchio Vero
Πάστα παγωτού με γεύση φυστίκι τύπου Αιγίνης.