Παγωτό Παγωτό

Τάρτα Matcha με παγωτό Μπισκότο Λεμόνι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 500 gr υλικά τάρτας
Αλεύρι ζαχ/κής 450 gr υλικά τάρτας
Βούτυρο 99% 300 gr υλικά τάρτας
Αυγά 300 gr υλικά τάρτας
Casa Gelato Biscotto Lemon 1.000 gr υλικά παγωτού
Γάλα (πλήρες) 2.100 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT 100 gr υλικά παγωτού
Ξύσμα lime extra υλικά

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.

Τοποθετήστε τη ζύμη σε βάση τάρτας διαμέτρου 8,5 cm και πάχος 2-3 mm και ψήστε στους 185-190°C για 10-12 λεπτά.

Αφήστε να κρυώσει.
Για το παγωτό: Αναμείξτε το Casa Gelato Biscotto Lemon με χλιαρό γάλα και κρέμα γάλακτος και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής. 

Όταν το παγωτό είναι έτοιμο, γεμίστε τις τάρτες και διακοσμήστε με ξύσμα Lime.

Τάρτα Matcha με παγωτό Μπισκότο Λεμόνι

Προϊόντα

Green Matcha Tea Cake

Μίγμα για κέικ και muffin με πράσινο τσάι matcha.