Ice Burger
Ice Burger
Το νέο trend του καλοκαιριού! - Vienna
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vienna | 3.000 gr | υλικά ψωμιού |
Μαγιά | 240 gr | υλικά ψωμιού |
Brunella (πάστα σοκολάτα) | 450 gr | υλικά ψωμιού |
Νερό | 1.080 gr | υλικά ψωμιού |
Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (πλήρες) | 2.100 gr | υλικά παγωτού |
Casa Cream UHT | 100 gr | υλικά παγωτού |
Chocolatier Choco Rice | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά για το ψωμί μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 8-10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκούραστε τη ζύμη σκεπασμένη για 10-15 λεπτά στον πάγκο εργασίας και κόψτε τη ζύμη σε 20 gr, 60 gr, 120 gr ή στο μέγεθος που επιθυμείτε.
Στρογγυλέψτε τα τεμάχια και τοποθετήστε τα πάνω σε λαμαρίνα και στη συνέχεια στη στόφα (35°C - 70% υγρασία) για 75‐90 λεπτά.
Γυαλίστε προαιρετικά με Ovex Powder ή αυγό και φουρνίστε χωρίς ατμό στους 220°C 9-13 λεπτά ή ανάλογα με το μέγεθος τούς.
Για το παγωτό: Αναμείξτε το Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι με χλιαρό γάλα και κρέμα γάλακτος και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Ανοίξτε στη μέση το ψωμάκι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού παγωτού γεμίστε με μία μπάλα παγωτό.
Προϊόντα
Vienna
Πλήρες μίγμα για την παρασκευή αυθεντικών μπριός με βούτυρο γάλακτος.