Τάρτα Red Velvet με παγωτό Γιαούρτι
Τάρτα Red Velvet με παγωτό Γιαούρτι
Ελαφρύ & δροσιστικό! - Casa Gelato
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 500 gr | υλικά τάρτας |
Αλεύρι ζαχ/κής | 500 gr | υλικά τάρτας |
Βούτυρο 99% | 300 gr | υλικά τάρτας |
Αυγά | 300 gr | υλικά τάρτας |
Casa Gelato Γιαούρτι | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (πλήρες) | 2.000 gr | υλικά παγωτού |
Variegone Frangoline Di Bosco | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.
Τοποθετήστε τη ζύμη σε βάση τάρτας διαμέτρου 8,5 cm και πάχος 2-3 mm και ψήστε στους 185-190°C για 10-12 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει.
Για το παγωτό: Αναμείξτε το Casa Gelato Γιαούρτι με χλιαρό γάλα και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Όταν το παγωτό είναι έτοιμο, γεμίστε τις τάρτες και διακοσμήστε με Variegone Frangoline Di Bosco.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.