Casa Gelato Λευκή Σοκολάτα
Casa Gelato Λευκή Σοκολάτα
Ιταλικό Gelato και Classic Ice cream. - Casa Gelato
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Casa Gelato Λευκή Σοκολάτα | 1.000 gr | Τύπου Ιταλικό Gelato |
Γάλα (πλήρες) | 2.100 gr | |
Κρέμα γάλακτος | 100 gr | |
ή | ||
Casa Gelato Λευκή Σοκολάτα | 1.000 gr | Τύπου Classic Ice cream |
Γάλα (πλήρες) | 1.500 gr | |
Κρέμα γάλακτος | 100 gr | |
Νερό | 500 gr |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Πληροφορίες Προϊόντος
Η χρήση συνταγής Ιταλικό Gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά. Η χρήση συνταγής Classic Ice cream χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του Ιταλικού Gelato δίνει μια πιο σφιχτή δομή.