Casa Gelato Parfait cream
Casa Gelato Parfait cream
Δύο τρόποι, για να διαλέξεις. - Casa Gelato
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Casa Gelato Parfait cream | 1.000 gr | Συνταγή Α' |
Γάλα (πλήρες) | 1.500 gr | |
Κρέμα γάλακτος | 500 gr | |
ή | ||
Casa Gelato Parfait cream | 1.000 gr | Συνταγή Β' |
Γάλα (πλήρες) | 1.000 gr | |
Κρέμα γάλακτος | 1.000 gr |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.