Παγωτό Παγωτό

Casa Gelato Banoffee

Καραμέλα, μπανάνα και μπισκότο.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Banoffee 1.000 g παγωτό ιταλικού τύπου
Γάλα (πλήρες) 2.100 g παγωτό ιταλικού τύπου
Casa Cream 35% 100 g παγωτό ιταλικού τύπου
ή
Casa Gelato Banoffee 1.000 g κλασικό παγωτό
Γάλα (πλήρες) 1.500 g κλασικό παγωτό
Casa Cream 35% 100 g κλασικό παγωτό
Νερό 500 g κλασικό παγωτό

Εκτέλεση

ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ

Ναμίξτε με χλιαρό γάλα και αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά .
Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Διακοσμήστε κατά βούληση.

Πληροφορίες Προϊόντος

Tip
Η χρήση συνταγής ιταλικό g elato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά.
Η χρήση συνταγής κλασικό παγωτό, δίνει μια πιο σφιχτή δομή, χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του
ιταλικού g elato

Casa Gelato Banoffee