Casa Gelato Banoffee
Casa Gelato Banoffee
Καραμέλα, μπανάνα και μπισκότο.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Casa Gelato Banoffee | 1.000 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
Γάλα (πλήρες) | 2.100 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
Casa Cream 35% | 100 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
ή | ||
Casa Gelato Banoffee | 1.000 g | κλασικό παγωτό |
Γάλα (πλήρες) | 1.500 g | κλασικό παγωτό |
Casa Cream 35% | 100 g | κλασικό παγωτό |
Νερό | 500 g | κλασικό παγωτό |
Εκτέλεση
ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ
Ναμίξτε με χλιαρό γάλα και αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά .
Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Διακοσμήστε κατά βούληση.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tip
Η χρήση συνταγής ιταλικό g elato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά.
Η χρήση συνταγής κλασικό παγωτό, δίνει μια πιο σφιχτή δομή, χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του
ιταλικού g elato