Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Choco Lovers

Απίθανος συνδυασμός σοκολάτα φράουλα. - Casa Gelato

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Ferero 1.000 gr
Γάλα 3,5% (πλήρες) 2.100 gr
Casa Cream UHT 200 gr
Fragolina Piu (πάστα) 200 gr
Variegone Frangoline di Bosco υλικά διακόσμησης

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μπορεί και να παστεριωθεί.

Παγωτό Choco Lovers