Παγωτό Choco Lovers
Παγωτό Choco Lovers
Απίθανος συνδυασμός σοκολάτα φράουλα. - Casa Gelato
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Casa Gelato Ferero | 1.000 gr | |
Γάλα 3,5% (πλήρες) | 2.100 gr | |
Casa Cream UHT | 200 gr | |
Fragolina Piu (πάστα) | 200 gr | |
Variegone Frangoline di Bosco | υλικά διακόσμησης |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.