Soft cookies λεμόνι
Soft cookies λεμόνι
Με ινδοκάρυδο και λευκή σοκολάτα.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zeel Lemon Moist Cake | 1.000 g |
Αλεύρι για κέικ | 350 g |
Μαργαρίνη Princess | 400 g |
Βούτυρο 99% | 100 g |
Αυγά | 2 τμχ. |
Μέλι ή Γλυκόζη | 200 g |
Ξύσμα λάιμ | 2 τμχ |
Ινδοκάρυδο | 200 g |
Arabesque White 30% | 200-300 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά (εκτός από την Arabesque White 30%) στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 2 λεπτά στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε και τη λευκή σοκολάτα και ομογενοποιήστε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Κόψτε τη ζύμη σε μικρότερα των 40 g και μορφοποιήστε.
Μπορείτε να διακοσμήσετε με ινδοκάρυδο.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα ψησίματος.
Ψήστε στους 200°C για 8 λεπτά (αέρα) ή στους 215°C (πάνω) και 180°C (κάτω) για 10 λεπτά (ταμπάνι).
Προϊόντα
Zeel Moist Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.