Λεμονόπιτα
Λεμονόπιτα
Με κρεμώδη υφή και έντονη υγρασία.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zeel Moist Cake Λεμόνι | 1.000 g |
Λάδι | 250 g |
Νερό | 500 g |
Ξύσμα λεμονιού | 30 g |
Γιαούρτι | 100 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι ή εκτός από το γιαούρτι και τα φύλλα κρούστας (ανάλογα τη συνταγή που θα επιλέξετε) και χτυπήστε με το «φτερό» για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με σπάτουλα.
Για τη 2η συνταγή προσθέστε τα φύλλα κρούστας.
Φουρνίστε για 35 - 40 λεπτά στους 160°C.
Μόλις το προϊόν κρυώσει, σιροπιάστε το με ζεστό σιρόπι (27-28 γράδα).
Πληροφορίες Προϊόντος
Εναλλακτική συνταγή
Zeel Moist Cake Λεμόνι 1.000 g
Λάδι 360 g
Νερό 600 g
Ξύσμα Λεμονιού 30 g
Γιαούρτι 100 g
Φύλλα κρούστας (στεγνά) 200 g
Προϊόντα
Zeel Moist Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.