Lemon taco
Lemon taco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Zeel Moist Lemon Cake | 500 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 150 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
Μαργαρίνη Princess | 250 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
Αυγά | 50 g | Για το σαμπλέ λεμόνι |
Zeel Moist Lemon Cake | 550 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) | 125 g | Για το κέικ |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Νερό (δροσερό) | 500 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
Pasta Limone Piu | 70 g | Για την κρέμα |
Fruitful Lemon | ||
Paletta Cold Gel | ||
Scaldis White | ||
Πράσινο χρώμα σε σκόνη |
Εκτέλεση
Για το σαμπλέ λεμόνι
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα και φορμάρετε σε τάρτα της επιλογής σας.
Για το κέικ
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Απλώστε μια λεπτή στρώση σε ταψάκι και ψήστε στους 160-170°C, για περίπου 12 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα και την Pasta Limone Piu.