Κέικ λαδιού βανίλια
Κέικ λαδιού βανίλια
Με εξαιρετική υγρασία, κρεμώδη υφή και έντονη γεύση.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Zeel Moist Cake | 1.100 g |
Νερό | 500 g |
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) | 250 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Ψήστε στους 175-180°C, για χρόνο από 45 έως 50 λεπτά τα κέικ φόρμας 600 g και για 45 λεπτά τις βασιλόπιτες βάρους 900-1.000 g.
Προϊόντα
Zeel Moist Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.