Κέικ Κέικ

Vegan κορμός

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan cake mix 1.000 g Για το κέικ
Νερό 425 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 325 g Για το κέικ
Νερό 300 g Για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 100 g Για την κρέμα
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) 100 g Για την κρέμα
Vegan Rosette 100 g Για την κρέμα
Fruitful Red Cherry 250 g Για το κουλί
Fruitful Dark Cherry 250 g Για το κουλί
Νερό 30 g Για το κουλί
Eldorado 70 g Για το κουλί
Masca Black Cherry extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Τοποθετήστε μια λεπτή στρώση για ρολό σε μια λαμαρίνα.

Φουρνίστε στους 180-190°C για 5-6 λεπτά.

Για την κρέμα

Χτυπήστε το νερό με τη Vegan Cream Patisserie για 5 λεπτά. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε. Προσθέστε τη Vegan Rosette για αφράτεμα.

Για το κουλί

Σε ένα κατσαρολάκι βράστε όλα τα υλικά και βράστε για 1 λεπτό. Μπιμάρετε και ρίξτε το κουλί σε κυλινδρική φόρμα σιλικόνης.

Vegan κορμός