Κέικ Κέικ

Τάρτα Vegan Cherry

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 200 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 180 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 150 g για την τάρτα
Νερό 25 g για την τάρτα
Ηλιέλαιο 25 g για την τάρτα
Vegan Cake Mix 500 g για το μπισκουί
Ηλιέλαιο 162 g για το μπισκουί
Νερό 212 g για το μπισκουί
Νερό 1.000 g για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 400 g για την κρέμα
Vegan Σαντιγί 500 g για την κρέμα
Fruitful Red Cherry extra
Masca Berries 1.000 g extra
Ιμβερτοζάχαρο 100 g extra

Εκτέλεση

Εκτέλεση τάρτας​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας.

Εκτέλεση μπισκουί​

Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μίξερ για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό». Σερβίρετε τη ζύμη στις τάρτες μέχρι την μέση και προσθέστε Fruitful Red Cherry.

Φουρνίστε τις τάρτες στους 175 °C για περίπου 20 με 25 λεπτά ανάλογα το μέγεθος.

Εκτέλεση κρέμας​

Χτυπήστε τη σαντιγί μέχρι να σφίξει. Έπειτα χτυπήστε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα. Προσθέτετε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί.

Φορμάρετε την κρέμα σε ημισφαίριο και αφού καταψύξετε γλασάρετε με το masca berries αφού πρώτα το ζεστάνετε με ιμβερτοζάχαρο.