

Τάρτα Vegan Cherry
Τάρτα Vegan Cherry
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 200 g | για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 180 g | για την τάρτα |
Μαργαρίνη Princess | 150 g | για την τάρτα |
Νερό | 25 g | για την τάρτα |
Ηλιέλαιο | 25 g | για την τάρτα |
Vegan Cake Mix | 500 g | για το μπισκουί |
Ηλιέλαιο | 162 g | για το μπισκουί |
Νερό | 212 g | για το μπισκουί |
Νερό | 1.000 g | για την κρέμα |
Vegan Cream Patisserie | 400 g | για την κρέμα |
Vegan Σαντιγί | 500 g | για την κρέμα |
Fruitful Red Cherry | extra | |
Masca Berries | 1.000 g | extra |
Ιμβερτοζάχαρο | 100 g | extra |
Εκτέλεση
Εκτέλεση τάρτας
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας.
Εκτέλεση μπισκουί
Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μίξερ για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό». Σερβίρετε τη ζύμη στις τάρτες μέχρι την μέση και προσθέστε Fruitful Red Cherry.
Φουρνίστε τις τάρτες στους 175 °C για περίπου 20 με 25 λεπτά ανάλογα το μέγεθος.
Εκτέλεση κρέμας
Χτυπήστε τη σαντιγί μέχρι να σφίξει. Έπειτα χτυπήστε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα. Προσθέτετε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί.
Φορμάρετε την κρέμα σε ημισφαίριο και αφού καταψύξετε γλασάρετε με το masca berries αφού πρώτα το ζεστάνετε με ιμβερτοζάχαρο.