Κέικ Κέικ

Τάρτα Vegan

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 1000 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) 900 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 750 g για την τάρτα
Νερό 125 g για την τάρτα
Ηλιέλαιο 125 g για την τάρτα
Frutafill Apple 1000 g για την γέμιση
Καρύδι τριμμένο 300 g για την γέμιση
Σταφίδες ξανθές 300 g για την γέμιση
Κανέλα 8 g για την γέμιση
Eldorado 1000 g επικάλυψη
Νερό 350 g επικάλυψη

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα (εκτός από τα υλικά της γέμισης).
Στρώστε σε ταψάκια 22cm και με ύψος 3cm, 240 g ζύμη τάρτας. Σε ένα μπώλ ανακατέψτε όλα τα υλικά της γέμισης. Στη συνέχεια γεμίστε με 400 g γέμιση κάθε μια τάρτα.
Φουρνίστε στους 180°C για 30-35 λεπτά.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε μια κατσαρόλα και θερμάνετε τα υπό συνεχή ανάδευση μέχρι βρασμού, εώς ότου διαλυθεί πλήρως το Eldorado.
Πριν κρυώσει η τάρτα, διακοσμήστε την επιφάνειά της με Eldorado.

Τάρτα Vegan

Προϊόντα

Vegan Cake Mix

Μίγμα για vegan κέικ με υπέροχη γεύση και νότες κανέλας.