Sacher
Sacher
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Twin Choco | 1.000 g | Για τη βάση Sacher |
Λάδι | 350 g | Για τη βάση Sacher |
Αυγά | 250 g | Για τη βάση Sacher |
Νερό | 220-250 g | Για τη βάση Sacher |
Fruitful Peach | 500 g | Για το κουλί ροδάκινο |
Νερό | 50 g | Για το κουλί ροδάκινο |
Ζελατίνες | 2 τμχ | Για το κουλί ροδάκινο |
Casa Cream 35% | 550 g | Για τη γκανάζ |
Arabesque Dark 60% | 490 g | Για τη γκανάζ |
Ιμβερτοζάχαρο | 50 g | Για τη γκανάζ |
Masca Βερίκοκο | extra υλικά | |
Scaldis Milk | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για τη βάση Sacher
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε.
Σερβίρετε σε φόρμα σιλικόνης ή τσέρκι και ψήστε όχι πάνω από 160°C για περίπου 30-35 λεπτά.
Για το κουλί ροδάκινο
Μαλακώστε τις ζελατίνες σε κρύο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι βράστε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τις ζελατίνες. Μπιμάρετε και τοποθετήστε σε φόρμα σιλικόνης.
Για τη γκανάζ
Βράστε την Casa Cream 35% μαζί με το ιμβερτοζάχαρο, προσθε΄στε τη σοκολάτα και μπιμάρετε.