Κέικ Κέικ

Κουλουράκια πορτοκαλιού

Κουλουράκια πορτοκαλιού χωρίς βούτυρο και αυγά.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Santa Mama’s 1.600 g
Αλεύρι μαλακό ζαχ/κης 1.400 g
Μαργαρίνη Princess 1.000 g
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 200 g
Χυμός πορτοκαλιού 200 g
Βανίλια κατά βούληση
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στην αργή ταχύτητα, για 1-2 λεπτά. Η ζύμη στο τέλος της ανάμιξης θα είναι σφιχτή και ομοιόμορφη – «στρωτή».

Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 20-25 g.

Πλάστε σε σχήμα μισοφέγγαρου και τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί.

Ψήστε στους 200°C  για 15 λεπτά περίπου ή για χρόνο ανάλογο με το μέγεθος των κουλουριών.

Κουλουράκια πορτοκαλιού

Προϊόντα

Santa Mama's Cake

Μίγμα χωρίς βούτυρο και κρόκο αυγού, για κέικ λαδιού με αμέτρητες εφαρμογές.