Κουλουράκια πορτοκαλιού
Κουλουράκια πορτοκαλιού
Κουλουράκια πορτοκαλιού χωρίς βούτυρο και αυγά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Santa Mama’s | 1.600 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχ/κης | 1.400 g |
Μαργαρίνη Princess | 1.000 g |
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) | 200 g |
Χυμός πορτοκαλιού | 200 g |
Βανίλια | κατά βούληση |
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στην αργή ταχύτητα, για 1-2 λεπτά. Η ζύμη στο τέλος της ανάμιξης θα είναι σφιχτή και ομοιόμορφη – «στρωτή».
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 20-25 g.
Πλάστε σε σχήμα μισοφέγγαρου και τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήστε στους 200°C για 15 λεπτά περίπου ή για χρόνο ανάλογο με το μέγεθος των κουλουριών.
Προϊόντα
Santa Mama's Cake
Μίγμα χωρίς βούτυρο και κρόκο αυγού, για κέικ λαδιού με αμέτρητες εφαρμογές.