Υγρό brownie red velvet
Υγρό brownie red velvet
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 g |
Αυγά | 350 g |
Σπορέλαιο | 340 g |
Νερό | 200 g |
Γιαούρτι στραγγιστό | 150 g |
Fine Cream Chocolate Hazelnut | κατά βούληση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά.
Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με μια μαρίζ.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκια 30x40.
Τοποθετήστε την Fine Cream Chocolate Hazelnut σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμήστε κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 165-170°C για ±20 λεπτά.