Red Velvet Layered Cake
Red Velvet Layered Cake
Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Ηλιέλαιο | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Μαργαρίνη Princess | 500 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Dip White | 1.000 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Fine Cream Fresh Dairy | 100 gr | υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας) |
Dip White | 200 gr | υλικά επικάλυψης |
Ηλιέλαιο | 40 gr | υλικά επικάλυψης |
Χρώμα κόκκινο λιποδιάλυτο | 3 gr | υλικά επικάλυψης |
Πολύχρωμα m&m’s | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Φουρνίστε στους 160°C για περίπου 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.
Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm .
Επικαλύψτε το layered cake με την βουτυρόκρεμα και καταψύξτε για λίγα λεπτά.
Διακοσμήστε με πολύχρωμα m&m’s.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.