Κέικ Κέικ

Μελομακάρονα red velvet

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Velvet Cake 1.000 g
Αλεύρι 70% μαλακό 450 g
Σιμιγδάλι ψιλό 450 g
Φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 425 g
Ηλιέλαιο 425 g
Νερό 1.000 g για το σιρόπι
Ζάχαρη 1.000 g για το σιρόπι
Γλυκόζη 500 g για το σιρόπι
Μέλι 500 g για το σιρόπι

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.

Χωρίστε σε μερίδες και σχηματίστε μικρές μπάλες. Περάστε από σχάρα για να πάρουν σχήμα.

Ψήστε στους 160°C για 32 λεπτά με ανοιχτό τάμπερ.

Περάστε με μέλι.

Tip: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μετατρέψτε την αναλογία σιμιγδαλιού σε 70% ψιλό και 30% χονδρό.

Μελομακάρονα red velvet