Lila
Lila
Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
RedVelvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας (φράουλα) |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας (φράουλα) |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας (φράουλα) |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Fragolina Piu (πάστα) | 160 gr | υλικά αφρατέματος |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Ιμβερτοζάχαρο | 350 gr | υλικά glacage |
Paletta Cold Gel Neutral | 200 gr | υλικά glacage |
Casa Cream UHT | 160 gr | υλικά glacage |
Arabesque Milk 35% | 300 gr | υλικά glacage |
Φύλλα ζελατίνας | 4 τμχ | υλικά glacage |
Χρώμα κόκκινο (σκόνη) | 2 gr | υλικά glacage |
Chocolatier Choco Rice | extra υλικά | |
Scaldis White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους. Φουρνίστε στους 165-170°C για περίπου 35 λεπτά.
Αφού κρυώσει καλά η βάση, κόψτε σε λεπτές φέτες κ τοποθετήστε στα τσέρκια, βάλτε Chocolatier Choco Rice και μετά βάλτε μέχρι τη μέση του τσερκιού την αφρατεμένη κρέμα σοκολάτας.
Κόψτε cake με ένα μικρό κουπάτ και τοποθετήστε το στη μέση.
Τέλος κλείστε με την αφρατεμένη κρέμα φράουλα.
Αφού παγώσουν καλά επικαλύψτε με το glacage.
Διακοσμήστε κατά βούληση με Scaldis White.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.