Layered Cake
Layered Cake
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Cream Cheese (τυρί κρέμα) | 500 gr | υλικά κρέμας |
Βούτυρο 99% | 300 gr | υλικά κρέμας |
Presta Ready | 300 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε σε τσέρκι γεμίζοντας μέχρι το ½ του ύψους τους και φουρνίστε στους 160°C για 25-30 λεπτά.
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το Cream cheese και το βούτυρο και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 4 λεπτά. Προσθέστε την Presta Ready και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό.
Αφού κρυώσει το κέικ, κόψτε σε φέτες κατά βούληση. Γεμίστε και επικαλύψτε με την κρέμα τυριού. Διακοσμήστε προαιρετικά με Chocolate drops.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.