Layered Cake με κρέμα τυριού
Layered Cake με κρέμα τυριού
Απίθανος συνδυασμός Red Velvet και κρέμας τυριού με Philadelphia! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Ζάχαρη άχνη | 200 gr | υλικά κρέμας τυριού |
Μαργαρίνη Princess | 200 gr | υλικά κρέμας τυριού |
Philadelphia Cheese | 800 gr | υλικά κρέμας τυριού |
Scaldis Dark | υλικά διακόσμησης | |
Mont Blanc | υλικά διακόσμησης |
Εκτέλεση
Για την κρέμα τυριού αφρατέψτε τη ζάχαρη άχνη με την μαργαρίνη Princess και στη συνέχεια προσθέστε Philadelphia και ενσωματώστε.
Ετοιμάστε το cake χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε σε τσέρκι, γεμίζοντας μέχρι το ½ του ύψους τους και φουρνίστε στους 160 – 165 °C για περίπου 35 λεπτά.
Αφού κρυώσουν, κόψτε σε ισόπαχες φέτες και «μοντάρετέ» τα με την κρέμα τυριού.
Μασκάρετε με την κρέμα τυριού όλο το cake και βάλτε το να παγώσει.
Κοσκινίστε λίγο Red Velvet Cake ώστε να γίνει πούδρα.
Διακοσμήστε με πούδρα Red Velvet, Scaldis Dark και ελάχιστη Mont Blanc.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.