Double Heart
Double Heart
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Cheese Cream Phill | 1.000 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 2.900 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή σε φόρμα σχήματος καρδιάς γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους και φουρνίστε στους 160°C για περίπου 25 λεπτά.
Τοποθετήστε τα υλικά της κρέμας στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.
Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φουρνίσματος και το κέικ έχει κρυώσει, κόψτε το σε 3 φέτες και μοντάρετε το κέικ με την κρέμα κατά βούληση δημιουργώντας ενδιάμεσες στρώσεις κρέμας. Τοποθετήστε το κέικ στο ψυγείο για να κρυώσει.
Επικαλύψτε το κέικ με Décor Icing White.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.