Κορμός Σοκολάτας
Κορμός Σοκολάτας
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 350 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Mousse du Chef | 1.000 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 1.600 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε silpat (φύλλο σιλικόνης) σε στρώση πάχους 4-5 mm. Φουρνίστε στους 170°C για 8 λεπτά.
Τοποθετήστε τα υλικά της κρέμας στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «σύρμα» στη αργή ταχύτητα για 1 λεπτό και στη συνέχεια στη γρήγορη ταχύτητα για 5-7 λεπτά.
Αφού κρυώσει το ψημένο «φύλλο», κάντε μια γραμμή στην ψημένη ζύμη με γέμιση Mousse du chef, χρησιμοποιώντας σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ. Ρολάρετε ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός. Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.
Επικαλύψτε τον κορμό με χτυπημένη Roma Top (σαντιγί) και λίγο ρόδι.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.