Κωκ και Σαβαγιάρ
Κωκ και Σαβαγιάρ
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr |
Αυγά | 400 gr |
Λάδι | 100 gr |
Νερό | 100 gr |
Velex | 40 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
Κόψτε με στρογγυλό κορνέ στο σχήμα και το μέγεθος της επιλογής σας και τοποθετήστε πάνω σε χαρτί ψησίματος.
Φουρνίστε στους 220°C για περίπου 8 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των κωκ και των σαβαγιαρ.
Προϊόντα
Red Velvet Cake
Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.