Red Velvet Cookie Sticks
Red Velvet Cookie Sticks
Με αυθεντική γεύση red velvet cake.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 350 g |
Μαργαρίνη Princess | 400 g |
Βούτυρο 99% | 100 g |
Αυγά | 100 g |
Μέλι ή Γλυκόζη | 200 g |
Arabesque White 30% (σε κομμάτια) | 300 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από την Arabesque White 30%, στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκ.
Φουρνίστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά, ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).
Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.
Διακοσμήστε κατά βούληση.