Βασιλόπιτα red velvet με κάστανο
Βασιλόπιτα red velvet με κάστανο
Υπέροχος συνδυασμός red velvet με πάστα κάστανο.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 g |
Ηλιέλαιο | 300 g |
Αυγά | 350 g |
Νερό | 225 g |
Maro I | 150 g |
Black Line πάστα κάστανο | 100 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής, εκτός από το Maro Ι και το Black Line πάστα κάστανο και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε τα όλα μαζί για 1 λεπτό ακόμα στην αργή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 150°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος.
Διακοσμήστε με Bianca GR και Digestive Cookies.