Τριαντάφυλλο
Τριαντάφυλλο
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 340 g | Για το κέικ |
Νερό | 270-275 g | Για το κέικ |
Λάδι | 300 g | Για το κέικ |
Mama’s Cake | 250 g | Για το σαμπλέ |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Για το σαμπλέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Για το σαμπλέ |
Αυγά | 50 g | Για το σαμπλέ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
Pasta Vaniglia Tahiti | 60 g | Για την κρέμα |
Fruitful Raspberry | 500 g | Για το κουλί βατόμουρο |
Ιμβερτοζάχαρο | 50 g | Για το κουλί βατόμουρο |
Spray βούτυρο κακάο κόκκινο | extra υλικά (επικάλυψη) | |
Spray βούτυρο κακάο κίτρινο | extra υλικά (επικάλυψη) | |
Paletta Cold Gel | extra υλικά (επικάλυψη) |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.
Φουρνίστε σε ταψάκι 30x40 cm στους 165°C για 35-40 λεπτά.
Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Vaniglia Tahiti και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για το κουλί βατόμουρο
Ζεσταίνετε και τα δύο υλικά μαζί στους 50 °C.