Κέικ Κέικ

Τριαντάφυλλο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 340 g Για το κέικ
Νερό 270-275 g Για το κέικ
Λάδι 300 g Για το κέικ
Mama’s Cake 250 g Για το σαμπλέ
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 250 g Για το σαμπλέ
Μαργαρίνη Princess 200 g Για το σαμπλέ
Αυγά 50 g Για το σαμπλέ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Pasta Vaniglia Tahiti 60 g Για την κρέμα
Fruitful Raspberry 500 g Για το κουλί βατόμουρο
Ιμβερτοζάχαρο 50 g Για το κουλί βατόμουρο
Spray βούτυρο κακάο κόκκινο extra υλικά (επικάλυψη)
Spray βούτυρο κακάο κίτρινο extra υλικά (επικάλυψη)
Paletta Cold Gel extra υλικά (επικάλυψη)

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.

Φουρνίστε σε ταψάκι 30x40 cm στους 165°C για 35-40 λεπτά.

Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Vaniglia Tahiti και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για το κουλί βατόμουρο
Ζεσταίνετε και τα δύο υλικά μαζί στους 50 °C.

Τριαντάφυλλο