Red Forest Dream
Red Forest Dream
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 340 g | Για το κέικ |
Νερό | 270-275 g | Για το κέικ |
Λάδι | 300 g | Για το κέικ |
Fruitful Strawberry | 250 g | Για το κουλί |
Fruitful Red Cherry | 250 g | Για το κουλί |
Νερό | 50 g | Για το κουλί |
Ζελατίνη | 2 τμχ | Για το κουλί |
Cheesecake Mix | 330 g | Για την κρέμα cheesecake |
Κρέμα γάλακτος (κρύα) | 1.000 g | Για την κρέμα cheesecake |
Arabesque White | 320 g | Για τη γκανάζ |
Casa Cream 35% | 125 g | Για τη γκανάζ |
Fruitful Strawberry | 100 g | Για τη γκανάζ |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.
Ρίξτε τη ζύμη σε ένα ταψί γεμίζοντας το 1/3.
Φουρνίστε στους 165°C για 35-40 λεπτά.
Για το κουλί
Μαλακώστε τις ζελατίνες σε κρύο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι βράστε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τις ζελατίνες. Μπιμάρετε.
Για την κρέμα cheesecake
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.
Για τη γκανάζ φράουλα
Βράστε την Casa Cream 35% και ενσωματώστε την Arabesque White μέχρι να λιώσει. Προσθέστε το Fruitful Strawberry και μπιμάρετε.
Μοντάρισμα
Στο ψημένο κέικ ρίξτε το κουλί και παγώστε για 1 ώρα στην κατάψυξη. Προσθέστε την κρέμα και παγώστε ξανά. Βγάλτε το ταψί από την κατάψυξη, κόψτε σε επιθυμητό σχήμα και γαρνίρετε με ένα κορνέ το γκανάζ φράουλα.