Κέικ Κέικ

Red Forest Cheesecake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 1.000 g Για το κέικ
Αυγά 340 g Για το κέικ
Νερό 270-275 g Για το κέικ
Λάδι 300 g Για το κέικ
Fruitful Raspberry 100 g Για το κέικ
Cheesecake Mix 330 g Για την κρέμα cheesecake
Κρέμα γάλακτος (κρύα) 1.000 g Για την κρέμα cheesecake
Fruitful Raspberry 250 g Για τη σάλτσα raspberry
Ιμβερτοζάχαρο 50 g Για τη σάλτσα raspberry
Arabesque White 30% 1.000 g
Ηλιέλαιο 200 g
Αφυδατωμένο τρίμμα
Red Forest Fruit Cake

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Στο τέλος προσθέστε το Fruitful Raspberry.

Φουρνίστε σε ταψάκι 30x40 cm στους 165°C για 35-40 λεπτά.

Για την κρέμα cheesecake
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.

Για τη σάλτσα raspberry
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μπιμάρετε.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε.

Red Forest Cheesecake