Red Forest Cheesecake
Red Forest Cheesecake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Αυγά | 340 g | Για το κέικ |
Νερό | 270-275 g | Για το κέικ |
Λάδι | 300 g | Για το κέικ |
Fruitful Raspberry | 100 g | Για το κέικ |
Cheesecake Mix | 330 g | Για την κρέμα cheesecake |
Κρέμα γάλακτος (κρύα) | 1.000 g | Για την κρέμα cheesecake |
Fruitful Raspberry | 250 g | Για τη σάλτσα raspberry |
Ιμβερτοζάχαρο | 50 g | Για τη σάλτσα raspberry |
Arabesque White 30% | 1.000 g | |
Ηλιέλαιο | 200 g | |
Αφυδατωμένο τρίμμα | ||
Red Forest Fruit Cake |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Στο τέλος προσθέστε το Fruitful Raspberry.
Φουρνίστε σε ταψάκι 30x40 cm στους 165°C για 35-40 λεπτά.
Για την κρέμα cheesecake
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.
Για τη σάλτσα raspberry
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μπιμάρετε.
Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε.