Κέικ Κέικ

Φρουτοδασόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Forest Fruit Cake 900 g
Αυγό 350 g
Λάδι 300 g
Νερό 300 g
Regal 10g
Ιμβερτοζάχαρο 400 g
Νερό 200 g
Casa Cream 35% 500 g
Arabesque White 30% 600 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά.

Σερβίρετε σε λαμαρίνα 30x40 cm.

Φουρνίστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 165°C για 20 λεπτά.

Για το σιρόπι

Τοποθετήστε το ιμβερτοζαχαρο, το νερό και την Casa cream 35% σε κατσαρόλα και ζεστάνετε μέχρι να φτάσει τους 60 °C. 

Προσθέστε την Arabesque White 30% και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Κόψτε στα επιθυμητά τεμάχια και σιροπιάστε την καυτή φρουτοδασόπιτα με το χλιαρό γκαναζάκι.

Φρουτοδασόπιτα

Προϊόντα

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.