Cake pops
Cake pops
Με φρούτα του δάσους.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake ψημένο | 500 g | |
Chocolatier Avorio Cream | 500 g | |
Ρούμι | 40 g | |
Red Forest Fruit Cake | 1.000 g | για το cake |
Αυγά | 350 g | για το cake |
Λάδι | 300 g | για το cake |
Νερό | 265 g | για το cake |
Dip White | 1.000 g | για την επικάλυψη |
Scaldis White | 150 g | για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στην μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.
Σερβίρετε σε φόρμες ψησίματος και ψήστε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 165°C για 35-40 λεπτά.
Μόλις παγώσει το κέικ τρίψτε το και προσθέστε το στον κάδο του μίξερ μαζί με το Chocolatier Avorio Cream και το ρούμι και αναμίξτε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
Πλάστε και τοποθετήστε να παγώσουν. Βουτήξτε στο μείγμα επικάλυψης.
Διακοσμήστε με τρίμα από Red Forest Fruit Cake.
Προϊόντα
Red Forest Fruit Cake
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.