Orange Panettone
Orange Panettone
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panettone Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Ηλιέλαιο | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Σταφίδες | 150 g | Για το κέικ |
Καβουρντισμένα αμύγδαλα | 150 g | Για την κρέμα |
Γάλα | 1.000 g | Για την Crème Brulée |
Crème Brulée | 250 g | Για την Crème Brulée |
Ξύσμα πορτοκάλι | 3 τμχ | Για την Crème Brulée |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 150 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα |
Fruitful Orange | 1.000 g | Για το Jelly |
Νερό | 100 g | Για το Jelly |
Ζελατίνη | 4 τμχ | Για το Jelly |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε 1 λεπτό στην αργή και 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε σε ταψί 30x40 cm και ψήνετε στους 160 °C για 35-40 λεπτά.
Τέλος, σιροπιάστε.
Για την Crème Brulée
Ζεσταίνετε τα 2/3 της ποσότητας από το γάλα.
Βάζετε την Crème Brulée και βράζετε για 2’ αναδεύοντας συνέχεια.
Αποσύρετε από τη φωτιά και συμπληρώνετε το υπόλοιπο γάλα.
Φορμάρετε πάνω από το κέικ στο ταψί. Καταψύξτε.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα. Σερβίρετε πάνω από την Crème Brulée. Καταψύξτε.
Για το Jelly
Προσθέστε το Fruitful Orange και το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε εώς 60 °C και τέλος ομογενοποιήστε με τη ζελατίνη.
Για την επικάλυψη
Βάζουμε το Eldorado μαζί με το νερό και βράζουμε. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Paletta Cold Gel και ανακατεύετε με μαρίζ.