Panettone cookie sticks
Panettone cookie sticks
Με γεύση ιταλικού panettone.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panettone Cake | 1.000 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 350 g |
Μαργαρίνη Princess | 400 g |
Βούτυρο 99% | 100 g |
Αυγά | 100 g |
Μέλι ή Γλυκόζη | 200 g |
Ξανθές σταφίδες | 200 g |
Black Line πορτοκάλι σε κύβους | 150 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκατοστά.
Φουρνίστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).
Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.
Διακοσμήστε κατά βούληση.
Προϊόντα
Panettone Cake
Μίγμα για κέικ με γεύση αυθεντικού ιταλικού Panettone.